Under sommaren och hösten har vi arbetat febrilt med att få företaget att växa. Det har lett till att vi idag har lagt upp tre medlemssidor varav två är till för vår målgrupp. Som medlem kommer ni få tillgång till tio webbinarier under erat medlemskap, inspelade föreläsningar både från oss och andra, självhjälpsmaterial, kraftigt rabatterade priser för enskilda webbbaserade samtal och möjligheten att ställa frågor till oss både via mejl och diskussionsforum. Det tredje medlemskapet riktar sig till dig som redan jobbar med målgruppen. Det är samma erbjudande där som det är i de två andra medlemskapen och det finns två möjligheter för dig att ta del av erbjudandet. Antingen går du någon av våra utbildningar och då erbjuds du medlemskap eller så köper du för ett medlemskap.

I detta arbete pågår för tillfället produktionen av ett antal onlineutbildnignar där du i lugn och ro själv kan gå kurser. Utbildningarna kommer ligga i medlemsforumena men kommer även att säljas separat utanför i vår butik. Håll utkik då vi kommer publicera löpande.

Redan nu har vi lagt upp en utbildningsplan för 2020 för våra populära lärarledda distansutbildningar i MET och CRA. Titta in i vår butik om ni på ett enkelt sätt vill utbilda er till MET/CRA behandlare.

Men vi har även under hösten rott hem tre avtal:

  1. Idag har vi avtal med några av Humanas behandlingsenheter där vi står för evidensbaserad behandling och vi har även under hösten utbildat deras personal.
  2. Vi har även skrivit avtal med Gävle kommun om både behandlings- och stödarbete gentemot vuxna och ungdomar.
  3. Det sista avtalet vi landat under hösten men inte det minsta är att vi idag är ämnesansvariga för beroendedelen i en socialpedagogutbildning på Stensunds folkhögskola.

Vi växer och det med rätta då vi gör ett bra och flexibelt arbete.