Så här i juletider brukar människor normalt samlas med familjen, nära och kära för att fira in julen och ett nytt år. I RevErea gjorde vi för oss något annorlunda i år. Vi testade en ny verksamhetsgren som är på väg att utkristalliseras i vår verksamhet, Fritid! Vår testverksamhet innebar att vi spenderade julnatten i ett armetält med allt vad det innebar. Det var lite gran som att återuppleva nattvakten som värnpliktig i Boden men dock inte lika kallt.

Vi är inga stora naturmänniskor men intresserade och vi rör oss gärna i skog, mark och fjäll. Vi tycker om skidåkning både utför och på längden och provar gärna nya saker som kan generera bättre hälsa både fysiskt och psykiskt och som samtidigt kan vara lite utmanande. Vi som så många andra tror på att skog och hav med friskluft kan påverka vårt mående i positiv riktning på många olika sätt och vill kunna vara med och bidra med det. Vi tror också på konceptet, för att kunna lämna alkohol, drogerna eller spelandet behöver något annat komma in. Något som kan konkurrera på drogerna. Vi tror att en positiv fritid verkligen är något som kan konkurrera och vill därför utveckla ett sådant koncept. Ett koncept som är öppen för individer att själva få testa på de saker som man inte av någon anledning inte gör själv.

Vi för därför samtal med människor som är mer kunnig inom området om hur vi kan utveckla en sådan verksamhet tillsammans för individer som har ett beroende.